Ιδιωτικές εκδρομές Σαντορίνη

 

Υπηρεσίες Σοφέρ

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας χρόνο πιο αποτελεσματικά; Θα θέλατε να περάσετε κάθε λεπτό των διακοπών σας χωρίς στρες;
Οι αξιόπιστοι και έμπειροι οδηγοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας μεταφέρουν από και προς τους συγκεκριμένους προορισμούς ενώ μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Μην χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας για χώρο στάθμευσης στο γεμάτο νησί της Σαντορίνης. Διασκεδάστε, γευθείτε τον ήλιο, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της Σαντορίνης και πίνετε μεγάλα κοκτέιλ χωρίς άγχος. Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας συνοδεύσει στο σπίτι σας.

Ιδιωτική περιήγηση στο νησί της Σαντορίνης

Ένας οδηγός σε ένα κομψό αυτοκίνητο θα σας μεταφέρει στα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού όπως την Οία, το Καμάρι, το Ημεροβίγλι, το Ακρωτήρι, τη Λευκή παραλία, την Κόκκινη παραλία και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε υπέροχες παραλίες και τοπία.

Εξερευνήστε το νησί με το ρυθμό σας και τραβήξτε φωτογραφίες για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις

Μεταφορά από σημείο σε σημείο

Θα θέλατε να μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας στην πόλη της Σαντορίνης ή σε μια παραλία ή ένα κλαμπ; Κάντε κράτηση μέσω του hariton-travel.gr και απολαύστε τις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.

  • Όλοι οι οδηγοί μας μιλούν άπταιστα Ελληνικά & Αγγλικά.
  • Η υπηρεσία VIP μεταφορών είναι πολύ επαγγελματική, προσανατολισμένη προς τον επισκέπτη, αποτελεσματική και εξασφαλίζει ότι στους ταξιδιώτες μας προσφέρεται μία VIP υπηρεσία. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην έγκαιρη παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.
  • Όλα τα οχήματα είναι κλιματιζόμενα
  • Παιδικά καθίσματα μπορούν να παρέχονται όταν χρειάζεται - Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων σχετικά με τον αριθμό των παιδικών καθίσμάτων, καθώς και τις συγκεκριμένες ηλικίες
  • Όλα τα οχήματα είναι καταχωρημένα και πιστοποιημένα όπως απαιτείται από το νόμο
  • Όλοι οι οδηγοί είναι πλήρως καταγεγραμμένοι σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και κανονισμούς

 

Transfer request

 

Santorini map

Santorini weather

Santorini weather

Newsletter

Where are we